@ greenlarry אני מניח שזה הממים שהדורות הצעירים אוהבים מאוד! מתנצל ^^ ואני מקווה שלמדת משהו
בעלים של kalimbera.com ו KalimbaForum.com
בסופו של דבר, תיבת תהודה תהיה הבחירה שלי לצליל. זה צליל ארצי ועגול שאפשר לשמוע בחדר עם כלים אקוסטיים אחרים.
וכדאי לומר שיש מגוון רחב של איכות לקלימבס של תיבות. שיניים מתות הן הגרועות ביותר! יש לי את המזל שיכולתי לומר שכמעט כל הקלימבות שלי הן יו טרייסי (יש לי גם כמה שממיות ומכשירים איכותיים דומים שנרכשו באמזון), יקרים למדי אבל שווים כל שקל. מכשיר אפריקאי, עשוי עץ אפריקאי יפהפה, תוצרת אפריקה. הם היו במשחק יותר מכולם וזה נראה.
בקניית מכשיר תקציבי, ניסוי מותג חדש או סיכוי בשיניים, כנראה הייתי שם את ההימור שלי על לוח שטוח.
@פנסיונר מעניין! לא מכיר את המותג הזה אבל נראה נחמד 🙂 אצבעות חצו למשלוח מהיר 🤩
Kmise מייצר די הרבה כלי נגינה באיכות טובה למדי, יש לי 2 מההרמוניות הכרומטיות שלהם, וכמה מחברי מהפורום של האוקוללים שלי אומרים שגם האוקי שלהם די טוב בשביל הכסף.
(אני מקווה שזה לא מגיע עם 'שיניים מתות' כפי שלחלק מכם היו מהרכישות שלכם).
Kmise שלי (17 שיניים חלולות) זה עתה הגיע, פרק וניסה את התווים, רק אחד בקיצוניות שלא ממש נשמע נכון, (אבל זה קר, אז זה יכול להיות חלק ממנו, היה צריך לתת לו ללכת מייד עם זאת ). 😉
@פנסיונר אנו מקבלים את זה גם לפעמים - גם אם הם מהדהדים כשאנחנו שולחים את זה. אנו חושבים שזה בגלל שינויי הטמפרטורה במהלך המשלוח. תן לו לנוח בטמפרטורת החדר לזמן מה ואז נסה לכוון אותו מחדש - זה בדרך כלל מתקן אותם.
@frankv סבא שלך לא יכול היה להיות חכם יותר - אני צריך לתת לו את זה.
על איזה סוג של לוח שטוח אתה מתרגל? זה נראה מאוד מעניין
@frankv סבא שלך לא יכול היה להיות חכם יותר - אני צריך לתת לו את זה.
על איזה סוג של לוח שטוח אתה מתרגל? זה נראה מאוד מעניין
זו קלימבה ביתית.
הזמינו שיניים מאמזון והעץ הוא אורן. הזמנתי פיסת אלון יפה כי גיליתי באינטרנט שעץ קשה נותן צליל טוב יותר. אבל כשהוא הגיע היה בו סדק גדול. לא רציתי לחכות שיגיע חדש אז לקח קצת עץ אורן ששכבתי והכין לי את הקלימבה. האם העץ והציפורים צילמו באמצעות פירוגרפיה (תחביב אחר שלי) והכתים את העץ.
אני חייב לומר, לאוזן למתחילים, זה נשמע לא כל כך רע. למרות העץ הרך
@alpobc אני לא חושב שזה יעבוד. אני לא מומחה אבל אני מרגיש שהסיבה שלקלימבה חלולה יש בעיות עם התווים הגבוהים / השיניים החיצוניות במיוחד היא שאתה מתקרב לקצה מדי, התיבה החלולה היא מהדהדת וזה עובד הכי טוב באמצע.
לא, אני מאמין שהתווים החיצוניים לא מהדהדים כל כך כי התווים הרבה יותר גבוהים. צלילים גבוהים יותר לא מצלצלים כל עוד צלילים נמוכים יותר בכל כלי.